Aprilia Caponord Forum  

Go Back   Aprilia Caponord Forum > Aprilia Caponord Forum > Mechanical and Technical

Mechanical and Technical Mechanical and technical topics, help, and discussions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old August 31st, 2017, 03:41 PM   #1
Junior Member
 
Joined: Aug 2017
From: IE
Posts: 3

Speedo

Hello new on page, just like to ask on how to go about fixing my speedo! A new cable has been fitted but speedo still not working! Any idea's please I'd be great full, thank you.

Sent from my F3111 using Tapatalk
mickforde79 is offline  
Register

Welcome to the Aprilia Caponord Forum dedicated to the Aprilia Caponord.

We welcome everyone and the community is free to join so register today and become part of the Aprilia Caponord Forum family!

Old September 4th, 2017, 04:19 PM   #2
Junior Member
 
Joined: Aug 2017
From: IE
Posts: 3

Is it worth while been on here? Not one reply to my question, I thought thats what page was for?

Sent from my F3111 using Tapatalk
mickforde79 is offline  
Old September 4th, 2017, 11:19 PM   #3
Junior Member
 
Joined: Apr 2016
From: Chatham Kent
Posts: 11

I Ride: CAPONORD 1200 RALLY ARMY GREEN 2015
Hi Mick it can be a useful tool to solve issues but in this case sadly not. Try the Af1 forum it is US led but with worldwide forum members. They may be able to help you.
Good luck on fix AndyB
Andy1200R is offline  
Old September 5th, 2017, 03:12 AM   #4
Junior Member
 
Joined: Aug 2017
From: IE
Posts: 3

Thank you Andy, I'will give it a try.

Sent from my F3111 using Tapatalk
mickforde79 is offline  
Reply

  Aprilia Caponord Forum > Aprilia Caponord Forum > Mechanical and Technical



Thread Tools
Display Modes



Copyright © 2012-2013 Caponord. All rights reserved.